Søndagssyssel

Plutselig fant jeg den, den stooore settehyllen jeg hadde lett etter i årevis! Hos Søstrene Grene stod den bare å ventet på meg, og jeg handlet lynkjapt, så klart. Til tross for at jeg ikke har et snev av hukommelse på hva jeg hadde sett for meg å bruke den til…

Men hjem kom den altså, i sin fulle størrelse på 1 x 0,6 m. 6 cm dyp har den dessuten god plass til litt «ordentlig» hyllefyll også! I sin opprinnelige utgave ville den ikke passet inn noe sted, så her var det bare å brette opp ermene.

  

Hele greia skulle males svart, uten at fargevalget  egentlig var spesielt overtenkt. 

  

Dette tar alltid mer tid enn man skulle tro…

  

Så fant jeg frem en av tapetprøve-bøkene jeg har gjemt på, og skar ut sider jeg kunne tenke meg å bruke. Så var det bare å begynne å skjære biter til å lime inn i hyllene.

  

Tapetlim hadde jeg på lager fra før, så her var det bare tut og kjør!

  

Litt dillete arbeid, men egentlig ganske gøy!

  

Nå skal det få tørke over natten, og så skal jeg spandere på et par strøk med vannbasert lakk, så er hyllen klar til bruk. Hvor den skal brukes? Hm… Småstæsj på badet? Trådhylle på syrommet? Blikkfang på kjøkkenet? Vet ikke enda! 

Når jeg har klart å bestemme meg skal du få se, og da med «ordentlige» farger… Nå har jeg fotografert med telefon i lampelys, det gir jo ikke verdens beste inntrykk, akkurat.

Men uansett; dette var et morsomt prosjekt, og kunne også passet for barn å være med på! Hyllene kommer i mange forskjellige størrelser, og om du ikke har vert hos fargehandelen og fått tak i utgåtte tapetbøker så kan du gjerne fråtse i flotte scrappeark istedet! 

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Lag det selv! og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Søndagssyssel

  1. Anna GL sier:

    Gøy å se at kreativiteten fortsatt blomstrer der hos deg! :)
    Den ble veldig snasen og «livåt», må jeg si! Gleder meg til å se hvor i huset den havner. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s