Strikkealongene i februar

Så kom jeg jammen i mål med februaroppgavene i alle strikkealongene!!! Og det må jo vises frem, stolt som jeg er..!

Starter med Projo vottealong som jeg ble først ferdig med. Første gang jeg har strikket votter med pinner 2,5… Valget falt på Stripeleik, og jeg har strikket i Rauma Finull.

Februarvotter Projo 010

Det ble mye syt og klag, men guri for noen gode votter det kom ut av det! Perfekt passform, og veldig kjekt å slippe å strikke vrangbord nederst må jeg innrømme. Mønsteret er designet av Marianne Nesse og hun deler dette gratis her.

Så var det Vottealong 2013, da… Her var februartemaet hjerter. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle sette i gang med nok et par på pinner 2,5, men det gjorde jeg altså.

Februaralong 019

Jorid Linvik har designet Tallulahs Hjerte, og jeg falt pladask! Men her har jeg vært innerst i viljestyrken og hentet ut alt for å bli ferdig, altså… Full konsentrasjon krevdes, og mange imponerte tanker er sendt av gårde til ”vottestrikkeproffene” som leker seg gjennom slike mønstre..! Jeg strikket med Senja (koksgrå) og Sisu Glitter. Glittertråden kommer dessverre ikke så godt frem på bildet, men i virkeligheten ble det veldig fin effekt. Her kan du kjøpe mønsteret om du føler deg fristet.

 

Så var det Strikkealongen til slutt. Strikk til kjøkkenet var februartema, og jeg fikk endelig en dytt til å lage disse glassbrikkene som jeg har tenkt på lenge.

Februaralong 005

Jeg vet, jeg vet, de er heklet, men det er faktisk lov i Strikkealongen, så det, så. Mandarin Petit er garnet, og heklekrok nr 3. Mønster til disse fant jeg på G-Anettes blogg  og der kan såklart du finne den også. Forøvrig er G-Anettes blogg virkelig å anbefale for deg med interesse for strikking og hekling – det eeer så mye lekkert der inne!!!

Og med det står jeg altså fritt til å sy, strikke, hekle, male hva jeg vil frem til 1.mars! Da blir jeg å finne i hektisk aktivitet ved PC’n hvor jeg utålmodig og spent venter på de nye along-oppgavene, gleder meg stort!

 

 

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Strikkealonger 2013 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til Strikkealongene i februar

 1. Trollsmed sier:

  VELDIG fine de første stripete ja! Jeg er som vanlig stum av beundring for folk som KAN strikke!!!!

 2. Full av Ull sier:

  Så flink du er! Jeg er også med i Projo sin along, men jeg fikk ikke laget Stripeleik-vottene i februar, som planlagt. Dine Stripeleik synes jeg var de fineste av alle, derfor ligger garn klart inspirert av dine ;) Må bare prioritere å starte på neste gang ;) Jeg følger deg bare, jeg ;) Du har laget så mye fint :))

  • Tusen takk, så koselig :))) Håper du får tid til å strikke Stripeleik snart, begynner bare å glede meg til å se dem, jeg ;) Og så blir det visst noen lange glane-runder inne på bloggen din, der er det lett å se at jeg kommer til å trives!

 3. Pringeling sier:

  Så flink du er! Er jo greit å delta i alonger når det blir laget så fine votter ut av det <3
  Tror jeg må prøve med på de der tallulah-vottene, de var lekker, altså!
  Selv datt jeg ut av absolutt alle alongene sånn ca. 5 januar :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s