Alonger i lange baner!

Alonger på facebook er visst det helt store for meg i år… Jeg har prestert å melde meg på tre forskjellige grupper der vi får nye oppgaver den 1. i hver måned, oppgaver som altså skal strikkes i løpet av den måneden. Og dokumenters. Med bilder, og greier. Foran alle de andre på gruppene. Så langt henger jeg med, og legger i kveld ut de to siste kreasjonene mine på gruppene, nesten i siste liten.

Her skal du få se hva jeg styrer med i disse gruppene, kanskje er dette noe for deg også?

I FBgruppen/alongen Projo vottealong 2013 får vi velge mellom to bestemte mønster hver måned vi skal strikke. Dette kan være mønster vi må kjøpe, eller gratisversjoner. Januaroppgaven var ”Brennende kjærlighet” av Jorid Linvik, butikken med de fantastiske mønstrene hennes finner du her.

Mitt bidrag ble slik:

Along januar

Strikket i Rauma Finull og lett tovet, bare 15 minutter på 30 grader og de var passe fluffy og fnugglette!

I FBgruppen Vottealong 2013 er det også, som navnet muligens røper, votter som står på menyen. I denne gruppen får vi servert et tema, i januar var dette temaet striper. Admin er snill og grei med hjelp, og legger ut diverse forslag til oppskrifter vi kan bruke, hvis vi ikke har ideer selv.

Mine stripevotter ble skikkelig jålevotter:

Along januar 014

Strikket i Mor Åse superwash er de fantastisk myke og gode, og passformen er så godt som perfekt på denne lange modellen! Gratismønster fra Drops, som du kan finne her. Jeg kunne ikke dy meg for å pynte med litt ”gull”, så jeg har brodert litt på mansjetten i tillegg til at jeg sydde på et pyntebånd.

Sist, men absolutt ikke minst, en av de virkelig spennende alongene! I FBgruppa Strikkealongen 2013 har vi ikke peiling på hva vi skal strikke de neste 11 månedene, digg! I januar var oppgaven sitteunderlag. (Lov å hekle også, ikke bare strikke.) Snille admin er selvfølgelig på pletten med forslag til oss, og jeg valgte å følge en oppskrift fra Sandnes som jeg ikke finner linken til nå…

Along januar 003

Fire underlag ble det, i fire forskjellige garntyper fra ”skattekista” mi. Alle er tovet, men med forskjellig resultat.

Along januar 006

Disse skal bli kjekke å ha i hagestolene i solkroken når påska kommer, gleder meg!

 

Nå gjenstår det å se om jeg klarer å henge med resten av året på alle tre alongene… Jeg håper i alle fall det, men har allerede lurt ganske mye på hvordan det blir å strikke votter i sommerferien..? Hele poenget er her jo ikke å produsere mest mulig, men å få gjort slike ting som jeg ellers har tenkt å gjøre «en vakker dag det måtte passe sånn». I tillegg er det utrolig kjekt å være en del av disse koselige gruppene, og å være litt sånn «fjernsosial» med andre som lider av samme dilla! Få hjelp, råd og heiarop til alle døgnets tider, hjelpe andre som trenger det, se alt det fine som lages, rett og slett bli veldig inspirert :) Så glad jeg er for at noen tar initiativ til den store jobben det er å dra i gang og holde ved like slike prosjekter!

Er du med på along i år? En spennende en? Tips gjerne om det i kommentarfeltet, så flere kan ta en titt?

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Strikkealonger 2013 og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Alonger i lange baner!

  1. Pringeling sier:

    åh, det er så utrolig moro med sånne alonger! Og spesielt om man klarer å henge med lengre enn til 15. januar :P

    Og så mye fint man får ut av det! Stripevottene var bare helt hærlige!

    Selv er jeg med på veldig få alonger dette året, men måtte inn nå å be om å få være med på strikkealongen 2013, håper det går selv om jeg mistet januar :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s