Eplafavoritter og litt panikk

Heiheihei! Julen er på full fart mot oss, og her sitter jeg og kjenner at panikken lurer i bakgrunnen… Som regel har jeg gavene klare og ferdig innpakket rundt sommerferietider, (kvalmt, jeg vet!) da har jeg snekret og malt, sydd, strikket og heklet som en gal siden 1. juledag. (Nåja, det med snekringen var en smule overdrevet, beklager.) Men i år hadde jeg tenkt å handle gaver istedet. Bare så innmari synd at jeg ikke har satt i gang enda, kan hende det ikke blir så avslappende å kjøpe ferdige gaver som jeg hadde håpet likevel?

Nåja, trøster meg med at jeg slettes ikke behøver å utsette meg selv for køkjøring, parkeringsproblemer og frostskader så lenge jeg har Epla! Bruker jeg tiden riktig og setter opp liste over mottakere burde problemet heller bli at det er for mye bra saker å velge mellom – presenterer her et lite utvalg av ting jeg VET passer til noen på listen min, men jeg røper ikke til hvem, altså…

JUL1

HER kan du se listen inne på Epla, med fungerende linker til produktene, og greier!

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Fredagsfavoritter på epla, Hverdagsliv. Bokmerk permalenken.

1 svar til Eplafavoritter og litt panikk

  1. Anna GL sier:

    Kjempelekker gaveliste! Du har forresten helt rett: det er skikkelig kvalmt å ha alle gavene klare allerede etter sommeren. Jeg har handlet noe på Epla og noe på Etsy så langt. Og på en datasjappe til mannen i huset. Ellers står det ganske blankt. Noe heimelaga er det, men jeg har lyst å gi noe i tillegg. Men hva…? Nå har jeg 4 tantebarn fra 3 til 9 år, og de største ønsker seg noen dukker jeg virkelig ikke har lyst til å gi de. Så da går jeg der og lurer på hva i alle dager de skal få fra kule tante Anna…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s