Høst, lagertømming og en Tanzaniaoppdatering

Etter en periode med utrolig flott høstvær, rosa solnedganger, grønne nordlys og levelige temperaturer er vi nå på full fart inn i den litt mørkere varianten av høst… Som jeg ikke gleder meg nevneverdig til. I dag var planen å ta en haug med bilder utendørs, av varer som er klare for å legges ut på nettbutikken min på Epla. Det blir det ikke så mye av likevel, vått og kaldt som det er…

Tåka kommer dessuten sigende inn over fjorden, og gjør at det faktisk blir for lite lys, klokka 11 om formiddagen.

Fargene er jo fortsatt fine, da! Men jeg grøsser litt, og går inn for å fyre i ovnen. Varefotograferingen får utsettes en stund til.

Dagen får heller benyttes til enda mer rydding i lageret til Sømrommet, ikke fordi jeg har lyst, men fordi det virkelig behøves..! Her må det reduseres betraktelig, før det tyter ut av vinduer og dører.  Jeg har derfor store planer om å legge ut en god del stoff på salg i eplabutikken snart, så følg med fremover om det er noe for deg!

Selv om ikke alt går etter planen her hjemme i dag, og det er tungt og grått, kom det en skikkelig gladnyhet likevel, hurra! Du husker Mona, og Tanzaniaprosjektet, som jeg skrev om her? Hun har virkelig jobba og stått på, og er nå vel fremme. Her kan du lese hva hun skriver på bloggen sin om oppholdet så langt, virkelig fornøyelig lesing! Bilder er det smått med så langt, og internettdekningen er ikke av de beste der hun befinner seg, men hun gjør så godt hun kan med oppdateringer fremover.

Så innmari stas det er å tenke på at prosjektet  ble en realitet basert på frivillig innsats og giverglede, det varmer mange hjerter! Med det som inspirasjon skal jeg nok komme et stykke med mine mål i dag, tenker jeg, fin dag til dere alle!

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv og merket med , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Høst, lagertømming og en Tanzaniaoppdatering

  1. Gleder meg til å se hva du har laget! Satser på oppholds og solskinn de neste dagene da! :) Og så vil jeg se flere bilder av katten! ;)

  2. Anna GL sier:

    Som svar på kommentaren inne på bloggen min: syns mange av de kjolene du har i butikken også kan fungere som julepyntete. Trenger jo ikke bare å være nisser og rødt, vet du. :) Kanskje du bare kan legge de nederst på listen? :)

  3. Jeg er heller ikke noe glad i høsten når den er kald, mørk og våt…men godt man har mulighet til å fyre i ovnen. Driver nettbutikk jeg også, og merker at jeg gjerne skulle hatt litt mer lys til fotograferingen. Takk for titten her hos deg, og ha en koselig kveld! =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s