Fredagsfavoritter fra Epla

Nå var det vel på høy tid med en ny favorittliste fra Epla? Har gjort en liten vri denne gangen, nemlig å plukke favorittprodukter fra butikker jeg allerede har handlet hos, og som jeg gjerne kommer tilbake til! Flotte produkter og super service har jeg fått hos dem alle sammen, og jeg anbefaler så gjerne disse butikkene videre til dere :)

 

Noen av butikkene på listen over de jeg har handlet hos fant jeg ikke igjen – det kan være at butikken har byttet navn, eller stengt. Og noen har feriestengt, men kommer sterkt tilbake etter en pause! Kanskje får jeg dem med på min neste liste?

Klikker du på bildet, kommer du til originallisten min inne på Epla, da får du klikkbare linker til alle produktene/butikkene. Ta deg en tur og kikk, da vel? Fin start på helgen!

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Fredagsfavoritter på epla, Hverdagsliv. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fredagsfavoritter fra Epla

  1. Tusen takk Laila for at jeg fikk være med på fredagsfavorittlisten din

  2. Lissie sier:

    Så smart måte å gjøre det på! :)
    Noe å tenke på for oss andre og!

    Flotte favoritter!
    God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s