Ansikter og en real, kreativ utfordring!

Det har blitt en del ansikter med tiden, både tegnede og malte. Noen har jeg til og med blitt riktig fornøyd med, andre har aldri blitt ferdige. Noen er ment for andre å se, andre forblir usett. Det som er sikkert, er at jeg fortsatt har veldig lyst å ”lage” ansikter, og aller helst slik at uttrykket blir akkurat slik som jeg tenker det skal være…!

Men så var det det med gammel vane og rutine, da… Og kanskje til og med kreativ sperre, grøss! Hvordan lure frem nye måter å se ting på, og å gjøre ting på? Hvordan oppdage ansikter på nye måter? Det nytter ikke å tvinge det frem, det er liksom ikke sånn det fungerer. Da får man heller utfordre seg selv på ett eller annet vis. Og det har jeg tenkt å gjøre nå.

Ett ansikt hver dag. Minimum. Tegne, male, skrible på en serviett, forme i bolledeig, hugge i stein (nåja…) fingerhekle, brodere, hva som helst! Finne ansiktsformer der man ikke har sett dem før, og trigge kreativiteten  til å tenke og skape nytt!

Jeg kjenner at det virker allerede, fordi jeg vet at jeg må pinadø komme opp med noe ”annet” underveis, ettersom dette ikke er en ukesoppfordring. En måned blir litt for pinglete det og. Men et år er kanskje litt drøyt. Hva med et halvt år, da? Hva tror du? Kan det gjennomføres, og bringer det med seg noe forfriskende, fornøyelig og nytt underveis? Jeg tror!

Og kanskje kan jeg til og med finne på å vise frem noe her underveis også, så blir det en liten logg sånn til sammenligning fra begynnelse til slutt. Her er et knippe av ansikter jeg fant i farten av den typen som ingen eller bare få har sett før – og med det går startskuddet!

13.desember er ikke sååå langt unna, er det vel..?

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv, Kreativ utfordring:ansikter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

15 svar til Ansikter og en real, kreativ utfordring!

 1. Spennende utfordring for deg selv! Tror det kan være en god idè og «presse» seg selv litt på denne måten. Liker disse ansiktene dine, moro med noe som er litt annerledes:) Lykke til, og håper vi får se noen her underveis!

 2. Silje sier:

  Jammen jammen søte deg da (!), disse ansiktene fortjener ikke å bli skjult! Nydelige! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen – du er rå med streken din-. Så utrolig dyktig! *beundrer* Jeg kjenner at jeg kribler av lykke etter å se dine ansikter fremover. Det blir herlig det :) *lykkerus i en boks*

 3. Trollsmed sier:

  Dette klarer du! Jeg klarte et smykke om dagen i et år! Og man evaluerer og lærer så sett igang!!!

  • Tusen takk jenter, litt heiarop kommer nok godt med..! Og hvis Lise klarte et helt år, kan jo ikke jeg pingle ut før tida heller da! Kjekt å høre at det funker, Lise :) Skal gjøre mitt beste for å få vist frem litt underveis også.

 4. Anna GL sier:

  Oi, for et spennende prosjekt! Det er absolutt et flott mål å lage seg, syns jeg. Bare for å terge kreativiteten sin litt. :) Jeg likte veldig godt hun blonde øverst i midten. Hun så litt mer våken ut. :) Gøy prosjekt! :)

 5. Mona Utheim sier:

  Sett eller ikke sett, jeg elsker øynene på dine tegninger uansett. Blir gøy å følge videre

 6. Kjempespennende!!! Men vet jeg selv ikke hadde klart det. En annen ide hadde dukket opp underveis, og så ville jeg hoppet på neste. Men er du litt strukturert og har noe mer selvdisiplin enn meg er det jo en super utfordring. Du får booke deg til en utstilling om et år, så har du et mål og litt press. Jeg kommer :)

  • Haha, fantastisk! Hele poenget er at flere ideer dukker opp underveis, og det er DA jeg trives! Multitasking, kom igjen :))) Hopper på alt for mange ting samtidig og blir mer og mer lykkelig ;)

 7. Oddrun sier:

  Dette går nok bra, det skal bli artig å sjå utover hausten. Trur eg treng litt press på meg eg og snart, men har vert i Kjøpenhavn og hamstret litt til kreativiteten :-), så vi fer sjå korleis det går.

 8. Pringeling sier:

  Spennede utfordring du har gitt til deg selv! Hva med å prøve å legge ut en ukesoppdatering? Er veldig nysgjerrig på hvordan det utvikler seg!

 9. Har sagt det før tror jeg, men sier det igjen; jeg liker så godt den stilen du har funnet deg:) Måten du uttrykker disse ansiktene på gjør at jeg ender med å måte se litt lenger på de, som om de har en hemmelighet.

 10. Siv Svanem sier:

  Dette kan du. Voggen nedenfor var bare så fin…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s