Faktisk ferdig!

Nå har jeg skikkelig vondt i nakken! Dette var noe annet å håndtere enn å sysle med et ark eller en plate på tegnebordet, kan du si…  Men det var jo så vanskelig å stoppe når jeg først kom så godt i gang, masse positive tilbakemeldinger ga meg en skikkelig malelyst, tusen takk til dere!

Og da er vel også på tide at dere får se hvordan det ble seende ut!

Den lille bevingede skapningen er ute for å henge opp stjerner på kveldshimmelen, slik at alle dukker og dukkemammaer får sove søtt og godt.

Ansiktet er farget med Prismacolor-blyanter, resten av vuggen er malt med akrylmaling, fargene blander jeg selv.

Stjernene har fått et magisk dryss av artglitter etter at de ble malt, og jeg er i grunnen mektig stolt over det faktum at jeg klarte å begrense glitterstrøingen til stjernene og ”knappene” de er hengt opp etter..!

Som dere kanskje så sist, er det også motiv på ”bakveggen”. Husene har fått litt mønster på seg, det er tegnet med gel-penner. (Okay, jeg innrømmer; de pennene glitrer litt…)

Til sist ble det hele tre strøk med trestjerners lakk, samme typen som brukes til tregulv – så dette bør tåle bruk til en viss grad!

Jeg føler meg ganske happy over resultatet – spørsmålet er heller hva dere der ute synes! Er dette noe som ”folk” ville dratt i hus? Eller er det litt for drøyt og bråkete? Blir veldig glad for noen hint om det! (Sier jeg, mens jeg skotter nervøst mot mengden av småmøbler som venter på samme behandling; nattbord, krakker, hyller, barnetrillebåre, gyngehester… Skjønner..?)

Håper å få tatt bedre bilder etterhvert, i dag bet nordavinden iskaldt fra seg, så jeg valgte den minst frysete kroken til å ta bildene i…

 

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

18 svar til Faktisk ferdig!

 1. Herlighet så fin den ble! :o) Kan ikke tenke meg noe annet enn at denne vil falle i smak hos småjenter og mammaene deres:o)

 2. Nydelig Laila, dette arbeidet og vuggen kan du være veldig stolt av .

  klem fra Aud

 3. Lise sier:

  Den var superflott!!!! Det er så kjekt å se skikkelig gjennomførte ting med personlighet!!

 4. WOW! Fabelaktig- bokstavelig talt :) – du snakker om dyktig og driftig dame! Helt enig med Aud: dette kan du være skikkelig stolt av, altså! Tenkt på alt annet du kan dekorere på denne måten, til barnerom; stoler, bord, hyller … ahh ..sukk!

  • Tusen takk Torild! Jo, det er akkurat det som er litt spennende akkurat nå, at jeg har så MYE stående som jeg har lignende planer med… Og med sånt skryt blir det vel fart på penselen, tenker jeg :)))

 5. Silje sier:

  Nei vettu hva! Detta var jo ikke fint (!), for det var noe så enormt – vanvittig- sinnsykt – rått! Du er og blir suveren! Herlig! Lekker! Nydelig! Ja, hadde jeg hatt ei lita tulle så hadde jeg ønsket meg denne. Finnes ikke bråkete, bare så vanvittig herlig! Du er en stjerne :)

 6. Anna GL sier:

  Den ble kjempeflott!
  Det er en dukkevugge, ikke sant? Jeg syns den gjør seg veldig godt til barn! Mye flott å se på i detaljene på bildene og så er jo fargene også så utrolig flotte! Hadde det vært til en (ordentlig) baby tror jeg den hadde blitt for bråkete. Men det er jo opp til hva mødre og fedre syns? Slike møbler vil være for skrikende i stua, men ikke på et barnerom, om du skjønner.

  Godt jobba altså! Den ble kjempeflott. Husene er jo min favoritt. ;)
  Og så likte jeg detaljene på kjolen til engelen! :)

  • Jepp, dukkevugge det er – vil ikke risikere å få overtrøtte småbarnsforeldre på nakken fordi babysenga var for bråkete, mehehe…! Husene, jo de er nok litt favoritt til meg også :)

 7. Cirkeline sier:

  Rørende vakkert! Og så søt tekst du hadde skrevet. Ha en fin dag!! Klem

 8. Claudia sier:

  Hei! Fant bloggen din via en fjesbokvenn – og FOR en aldeles nydelig vugge! Hvis den hadde vært tulla vår sin, på 2,5 år så hadde det vært himmelen :) Den er vel ikke til salgs vel? :P Uansett moro å se hva du lager! Flotte saker!

  • Heihei, og velkommen hit! Tusen takk for superkoselig skryt :))) Det er nok meningen at vuggen skal komme til salgs etter hvert i nettbutikken min, skal «bare» gjøre ferdig flere ting i samme stil først, tenkte jeg :)

 9. Noe så gjennomført vakkert :))
  Du er kjempeflink , Laila !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s