Annerledes underlag

Det er fint å variere litt av og til, og bryte ut av det vante mønsteret, ikke sant?  Blande litt teknikker og materialer, og kanskje komme på noe helt nytt? Nå har det gått mye i maling på lerret, papir og treplater her i det siste, og det er jo forsåvidt greit nok. Men så har det seg sånn at jeg kjenner en snekker med et stort hjerte og dyktige hender – og da kan det plutselig bli helt andre underlag å male på!  Jeg liksom hintet et ønske om en dukkevugge, og vips!

 

Så nå har jeg satt i gang med et motiv som nok er ganske typisk meg, bare at det ble på vuggen i stedet for den typiske platen.

Først skisserer jeg motivene lett med blyant, og så setter jeg i gang med svipennen, lukten av ferskt treverk og svipenn altså, sukk… Herlig! En engel, fe eller alv (valgfritt ut fra egen overbevisning) svever i fotenden.

På hodeenden er de samme husene som fremme, men her ble det stjerner i stedet for engel.

Og så et stjernedryss på sidene og innvendig på hodeenden.

Tror denne skal passe aldeles utmerket til den typiske babyborn-størrelsen dukker.

Gleder meg hemningsløst til å gå løs på dette med malesakene! Men det kan ta tid før du får se den ferdig, det aner meg at det blir mye pilkearbeid før alt er gjort her..! Men det kan bli ganske allright, tror jeg?

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv og merket med , . Bokmerk permalenken.

13 svar til Annerledes underlag

 1. Silje sier:

  Ååååååhå…..så lekker! Du er og blir Fru. Suveren! Gleder meg til å se den ferdig!

 2. Så fin! Blir moro å se den ferdig malt altså:o)

 3. Herregud hvor dyktig du er, jeg elsker den vuggen, tenk på den dukkemammaen som får en slik i gave? Hun blir glad hun, dvs det er bare fornavnet, hun kommer til å juble av glede

  stor klem fra meg til deg

 4. Så nydelig! Liker veldig godt strekene dine;)
  Nå tror jeg premiestoffene blir til teppe i hagestua;) Venter på vær til å sitte der å sy det;) Jeg har allerede brukt litt av stoffet og blonden til en pose, som jeg ikke kan vise før gaven er overrekt, og så har jeg brukt det rosa stripede til et skilt til Fru Rosa;)

  • Hei igjen, og takk skal du ha :) Utrolig inspirerende å få så positive tilbakemeldinger tidlig i prosjektet! Håper på finevær jeg også, utrolig så mye lettere alt går da enten det er søm eller maling?!? Gleder meg til å se kreasjonene dine etterhvert :)

 5. Anna GL sier:

  Wow! Det er litt av et prosjekt! Ser kjempelekkert ut! Jeg digger de husene dine! Når kommer de doble postkortene dine? ;)

 6. Herregud, det der ser helt fantastisk ut»! Tar av meg hatten for deg, altså :)
  Gleder meg virkelig til å se vuggen ferdig – det blir et mesterverk, intet mindre!

  • Takk så meget Torild :))) Må jaggu ta av meg hatten jeg også, etter å ha lest på bloggen din i dag ;) Hva du får til!!! Digger at du skriver så bra om selve arbeidet, superflink du er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s