Båndtvang på syrommet

I dag skulle det innføres båndtvang hos Sømrommet, nå var det ikke mulig å holde styr på noen verdens ting lenger. Bånd og blonder i uorganiserte hauger gjør ikke store nytten for seg. Og nå som jeg hadde  kommet så godt i gang, tenkte jeg at flere muligens lider under samme problem og kunne ha nytte av å se min løsning. Her er problemet: (En liten del av det, kremt…)

 

Nød lærer naken kvinne å spinne heter det så fint. Nå skal det sies at jeg slettes ikke var naken, men nøden var likevel såpass påtrengende at jeg måtte lære meg å spinne. (I overført betydning, men det skjønte du, ikke sant?) Løsningen ble noe jeg uansett har i overflod av, både på syrommet og ellers rundt omkring:

 

Resultatet er ganske imponerende med så enkle midler:

 

Og best av alt, den kan stå helt av seg selv inni hylla eller oppå benken, hurra!

 

Kanskje en løsning for deg også? Jeg skal jobbe videre med dette prosjektet i dag, for jeg er ikke riktig ferdig enda…

 

 

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Lag det selv! og merket med , , . Bokmerk permalenken.

19 svar til Båndtvang på syrommet

 1. Monica sier:

  Så smart! Nu må æ bærre få mæ nån hylle over symaskin så blir æ kopier dein ideen rått :D

 2. Silje Rykken Reknes sier:

  Herlighet så smart! Du er et geni! Får jeg slike mengder en gang så skal jeg ta ideen din i bruk ;) Jeg sliter ikke med dette problemet du har, for mine bånd rekker ikke å bli skikkelig varme før de er brukt opp. Jo da, jeg har en del bånd, men de er ikke på rull. Jeg har dem fint i en eske.

 3. Anna GL sier:

  Så lurt! Kjempe bra med orden i sysakene! :)

 4. Artig tittel på innlegget;) Klart vi må ha et skikkelig utvalg av bånd (og stoff, og tråd, og knapper, og blonder, og….) om vi skal sy. Og kjekkest er det når det er system. Dette var jo ei kjempeflott løsing på «problemet». Jeg har forresten brukt dette systemet for å henge små ting til tørk, som f.eks. kuler med maling eller dekoupage.
  Jeg vridde hjernen min for å finne et system til mine bånd, og endte opp med lange stenger i kjetting. Det er vist i dette innlegget: http://ednysinepuslerier.blogspot.com/search/label/Hobbyrom
  Mindre biter med blonder og bånd har fått plass i skuffene til trådskapet, som også er i et innlegg;) Takk for gode tips;)

  • Skapet ditt er jo reneste godteributikken, Edny – råflott! Jammen er det bra at kreativiteten strekker seg litt forbi bare syingen, greit å få brukt de små grå på finurlige lagerløsninger innimellom også ;)

 5. Ingrid sier:

  Kjempe lur ide :-) om jeg noen gang får så stort syrom at noen av hyllene kan romme bare bånd skal jeg også gjøre sånn!

  • Faktisk, Ingrid…så fikk du meg til å tenke at det er jo faktisk en mulighet å skru denne plastboks-dingsen fast rett på veggen også, hohoi..! (Syrommet er ikke et «pent» rom her i huset, det ble ikke pusset opp før det ble tatt i bruk, nettopp med tanke på denslags stunt – her spikres og skrus det etter eget forgodtbefinnende…) Knall!

 6. Otroligt smart och snyggt ser det ut också!

 7. torunn antonsen sier:

  d der va jo skikkelig lurt ;))

 8. mvdesign73 sier:

  Det var veldig smart!!! Tusen takk for tips :) Det er absolutt noe jeg kommer til å gjøre også, for jeg har alle bånda mine i en stor kurv, og det er ett rot uten like, hehe…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s