Luksusproblem

Nå har jeg vært utsatt for noe så behagelig som et ekte luksusproblem, herlig! I forbindelse med at bildet mitt vant i sin kategori i Håndlaga 2012, fikk jeg ikke bare gleden av å vinne, men det vanket også premier. Tusen takk til flotte sponsorer for gavekort og bok! Luksusproblemet bestod i å velge hva jeg skulle bruke gavekortene til, men jeg klarte å bestemme meg til slutt.

Her skal du få se hva jeg har valgt:

Til å begynne med valgte jeg denne boken fra Tanum nettbokhandel. Kanskje jeg til og med klarer å lure noen tenåringsjenter til å forsøke seg som klesdesignere med denne i bakhånd..?

 

Anita Eriksen Zagury har butikken ZNdesign på Epla, derfra fikk jeg et gavekort på kr. 300,- Jeg valgte denne utrolig praktiske og superfine vesken, den skal få være fast glad-handlenett i båten:

 

Og som om ikke det var nok, fikk jeg jammen sjansen til å plukke med meg denne også:

 

Har visst fått prikkedilla? Perfekt sminkepung, denne skal også få være ”båtutstyr”.

Så var det Yvonne Kristiansen, med butikken Y’s design på Epla, hun sponset også med et gavekort på kr. 300,- Jeg valgte herlige, varme og pusete votter fra henne:

 

Hun (og jeg) håper jeg ikke skal få bruk for dem på lang tid enda, men så lenge man er bosatt på nordvestlandet…kan det fort hende dette blir en del av finstasen på St.hansaften. Man vet aldri.

Sist, men absolutt ikke minst, gavekort på kr. 300,- fra Epla til bruk i hvilken butikk som helst, hurra! Da så jeg mitt snitt til endelig å få gleden av å eie en av Lise Nilsens lampworkperler fra hennes butikk Trollsmed på Epla. Er ikke dette nydelig, så vet ikke jeg hva som er det:

 

Og som gave til meg selv fra meg selv (skulle bare mangle!) i anledningen, kjøpte jeg et smykke som har ropt etter meg i lang, lang tid… Kim Bjørvig har butikken Kimmelinessmykker på Epla, og den er rene godteributikken, sukk… Dette smykket har jeg ønsket meg så lenge, at nå måtte det bare bli:

 

Som en oppmuntring og pådriver til meg selv, fint, hva?

Takk igjen til alle flotte og gavmilde sponsorer, jeg gleder meg til postkassen fylles opp av all herligheten!

 

 

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv og merket med , , . Bokmerk permalenken.

16 svar til Luksusproblem

 1. Trine sier:

  Gratulerer med seieren <3 Kjempefine ting du har valgt deg! :))))

 2. Gratulerer til alle gavene du har valgt deg-vunnet og kjøpt, synes de var veldig fortjent.
  Gleder meg på dine vegne, klem

 3. Kreativbua sier:

  GRATULERER SÅ MYE! Og såå masse fine premier! Tipper du har hatt problemer når du skulle velge!:o))

 4. Cirkeline sier:

  Heldige deg, og stakkars postmannen som jobber der du bor. Det var mye fint du hadde funnet frem, og alltid spennende å vente på pakker i posten! Gratulerer så mye!

 5. Silje sier:

  Åhå….lykke! Helt herlig alt du har plukket ut! Kanskje du skal kjøpe deg større postkasse? ;) Kos deg med herlighetene!

 6. Anna GL sier:

  For en luksus! :D

 7. Ingrid sier:

  Heldig du som har luksusproblemer som dette.

 8. Pringeling sier:

  Åh, så mye fint du har valgt deg!

  Og forresten: gratulerer med seieren!

 9. Yvonne sier:

  For et herlig luksusproblem, du er det så vel undt. Du får noen gledelige dager å se frem til etterhvert som det dukker opp nydelige ting i postkassen din. Alltid kjekt å få pakker,det trur æ vi aldri vokser ifra. :-) Æ e no endelig kommet mæ hjem igjen, og har fått sendt avgårde premien din ifra mæ.
  Tusen takk for omtalen i bloggen din, det var en hyggelig overraskelse ja. :-)
  Ønsker dæ en fin-fin kveld! Klems

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s