Vinn stoff & bånd!

Nå er jeg sannelig bra inspirert, altså!

Takket være alle dere nydelige folk som har vært innom min relativt ferske blogg, (spesielt stor takk til alle herlige kommentarer!) superpositiv respons på Håndlaga 2012, (TAKK!) mange høyt verdsatte nye ”likere” på FB og , ikke minst: alle som har vært og handlet i min nettbutikk Sømrommet!

Tusen takk til dere alle, dere gjør at jeg bare vil fortsette og fortsette med min kreative hverdag!

Og nå skal dere jammen få sjansen til å få noe tilbake også, hva synes du for eksempel om dette:

Jeg gir bort 4 x 0,5 m stoff, 3 x 1 m pyntebånd, 2 m sløyfebånd og 3m blonde, bare se her:

 

Stoffene er fra samme serie, så de passer godt sammen. 0,5 m av hvert av de du ser på bildet er med i pakken.

 

I tillegg kommer denne nusselige blonden, 3 meter av den!

 

Av disse båndene (ett satin, 2 velour) er det 1 meter av hvert.

 

Det bredeste båndet, det jeg kaller sløyfebånd, er det 2 meter av.

 

Kunne du tenke deg å vinne alt dette? Her ser du hvordan det kan skje:

1 lodd får du for å legge igjen en kommentar, enkelt, ikke sant? Jeg blir super-ekstra glad dersom kommentaren din inneholder ett av følgende: (men det er ikke et absolutt krav)

A)     Skriv hva du kunne tenke deg å sy av dette med det samme du så bildet!

B)      Syr du ikke selv? Skriv hvorfor du vil vinne pakken slik at du kan gi den til din gode venn, syersken!

1 lodd får du dersom du går inn på min facebookside og trykker ”liker”. Liker du allerede? Skriv det i kommentaren, slik at det garantert blir med.

1 lodd får du for å dele linken til giveaway’en på Facebook.

1 lodd får du for å dele på Twitter (Se knappen ”share” under innlegget, hold musen over, så kan du velge hvor du vil dele)

1 lodd får du for å følge bloggen min. (”Følgeknapp” i høyre kolonne.)

Totalt kan du altså skaffe deg alt fra 1 til 5 lodd for å få denne stoffpakken, håper du er fristet!

Skriv helst i kommentaren din hvor mange lodd du tar, så er du sikker på at det blir rett! (F.eks: kommentert, likt og delt på Facebook = 3 lodd)

Trekningen kommer til å foregå torsdag 3. mai, og du kan ta lodd frem til kl 17.00 denne dagen. Etter det er det trekning som står for tur!

Håper riktig mange vil være med, enten for å vinne selv, eller for å vinne til en venn, lykke til i alle fall!

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Giveaway, Hverdagsliv og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

47 svar til Vinn stoff & bånd!

 1. Ingrid sier:

  Oi, her var vi veldig synkrone i publisering av innlegg. Jeg vil være med i trekningen. Jeg har to nydelige tantebarn som ville blitt veldig søte i små kjoler eller selebukser med disse stoffene. Det var det første som slo meg :-)

  Og nå har jeg kommentert, jeg følger fra før, og har likt på facebook. Jeg legger ut en link på facebook også. =4 lodd da :-)

 2. Oddrun sier:

  Hm, fer vi ikkje lodd vi som følger deg på «google reader» da? :-) Artig at du dreg igang konkuranse.

 3. Silje sier:

  Sjelden jeg er med på sånn greie, men denne MÅ jeg bare være med på siden du er du og dette er dette :)

  Herlig dette du gir bort! Og ikke minst herlige bilder! Jeg tenkte med en gang oppbevaringslommer, puter og små/store vesker. Fikk mange ideer flygende forbi med en gang. Veldig lekkert!

  Jeg plukker med meg 5 lodd! Krysser fingrene…

  Klem til flinke du!

 4. Bente Boksasp sier:

  Nydelige stoff som jeg absolutt kan tenke meg å vinne:) Kunne tenkt meg å sy en sommerduk. Ellers så ville det blitt fint til toalettvesker og sminkepunger. Vil gjerne ha mange lodd:))

 5. For det første var det lekre farger:0)) Jeg kunne tenkt meg å sy veske og puter i en romantisk stil. Stoffene og fargene liksom innbyr til det.

 6. Monica sier:

  Heia du :D nu har æ likt, delt og følg dæ gjør æ jo fra før å nu kommentere æ jaggu og :D så da blir d 4 på mæ.
  Å skulle æ være så fantastisk heldig å vinne dette ja da trur æ d blir et teppe kor æ kain bruke dein nye twister linjalen min på :D Et teppe kun t mæ!!

 7. Grete sier:

  Jeg ville sydd teppe og gitt til aksjonen «Tepper som varmer» som er tepper til langtidssyke, alvorlig syke barn.Bånda og blondene vet jeg ikke helt hva jeg ville gjort med…. 1 lodd.

 8. Grete sier:

  Et lodd til…. Jeg har trykt «Liker » på Facebook også!

 9. Min første tanke, dreide seg om blonden, den vil jeg bruke på et lite jentesett som jeg har strikket i Dale babyull, den er kjole med fast body, lue og sokker. Blonden ville passet perfekt der. Og resten ville jeg sydd stelleveske av, kanskje til den samme lille piken som får nytt strikkesett.. Jeg liker, følger bloggen, deler, men er ikke på Tvitter, så jeg vil gjerne ha 4 lodd i denne flotte «giveaway-en»

 10. Anna GL sier:

  Hei! Jeg er selvfølgelig med! :)
  To lodd til meg – jeg delte gibort-en på Twitter også. Jeg vil bruke stoffene og båndene til å pynte på noen kjoler jeg har liggende her. Kanskje det kan bli et skjørt også?
  (Jeg følger deg allerede gjennom både wordpress og Bloglovin’. :) )

 11. line pettersen sier:

  Hei Laila;) takk for sist;) skulle jeg vinne vil jeg bruke det til å sy teppe, pute og ting som skal være i en dukkeseng, passer bra med de flotte fargene;) har kommentert, delt og liker på FB, og følger innlegget;)

  go klem fra Line (et av dine søskenbarn)

 12. Hei Laila

  jeg liker deg jo allerede + at nu legger jeg meg til å følge bloggen, + at nu skal jeg dele innlegget ditt, pluss at du har en super blogg, og alt det nydelige du skal gi bort får meg jo straks til å tenke dukkeklær vet du. Nostalgi dukkeklær.

  klem fra Aud

 13. Randi Tangen sier:

  Nydelige stoffer og bond/blonder:) Blir helt sikkert til en søt toalettmappe av noe av det i hvertfall om jeg vant..Fikk ikke tll annet enn en kommentar her og delte på bloggen je:) Er ikke helt stø på data ….

 14. Utroligt flott stoff og farger , det vil eg gjerne vere med på å vinne .. Det hadde vært fine til ett lite babyteppe eller toalettveske og sminkepung .Har delt på facebook og liker , så tar 3 lodd . Må vist inn å kikke på nettbutikken din

 15. Hei! Så utrolig snill du er :) Jeg har symaskin, men syr ikke… Den står og støver ned!
  Men nå fikk jeg lyst til å ta den fram og lære meg å sy litt, blir jo så inspirert av alt det flotte du lager. Jag klarer nok ikke å lage noe i nærheten av det du gjør…. Men de små grå begynner å spinne litt rundt nå :) klem fra meg

 16. 2ne sier:

  Flott give away med masse lekre stoffer. Tror det kan bli en sommerduk ut av dette – elsker å sy :-) 2 lodder på meg, liker på face. Ønsker deg en kreativ og stålende dag. Quilteklem

 17. Altså, første tanke var en kjole til en søt lita jente, og jeg vet hvordan denne kjolen skal se ut oppi hodet mitt men om det lar seg gjennomføre i praksis med mine sykunnskaper gjennstår å se (følger det med krisehjelp når ikke symakinen syr kjolen sånn hodet sier?
  Ellers så liker jeg for leeeeeeeeeeeeeenge siden på FB, følger her inne og skal dele videre Har ikke twitter ennå men skal se å få fikset det etterhvert.
  Ble det da 3 lodd? Sånn omtrent? tja, sånn omtrent tror jeg:)

 18. torunn antonsen sier:

  kan tenke meg å sy løper eller toalettmappe av stoffene ;))deltar me 3 lodd

 19. mvdesign73 sier:

  Wræl, jeg skrev en laaang kommentar, og den ble borte… Vel, jeg liker og jeg følger, jeg deler selvfølgelig også :) Jeg kan ikke sy en rett søm selv, men min datter på 15 år er utrolig flink, HUn er opplært av sin dyktige mormor. Jeg finner stor glede i at min datter sitter foran symaskinen fremfor pc’n, og jeg vil gjerne at hun skal vinne denne flotte pakken og trylle det til noe lekkert :) Det er viktig å støtte opp ungdomens kreativitet, og med egen symaskin kan hun sy mye flott. Jeg krysser fingrene! (og nå kopierer jeg innlegget så jeg evnt slipper å skrve det på nytt…)

  • Hihi, fikk begge de fine kommentarene dine her, jeg ;) Litt ekstraarbeid som straff fordi du har slappet av i helga, mehehe… Men det må jeg si, det var en superfin begrunnelse du hadde! Hurra for mormor! Lodd er notert, lykke til :)

 20. Agneta sier:

  Jag vill vara med i utlottningen med en lott. Om jag vinner skulle jag sy en väska och en necessär av tygerna och banden.

 21. Jeg tar full pott, 5 lodd;)
  Så fin premie kan brukes til mye, men det første jeg tenkte på var sommerteppe/-duk.
  Jeg er veldig glad i å sitte ute å sy om sommeren, og disse stoffene ga meg sommerstemning;) Herlige farger, og det er artig med bånd og blonde til.

 22. Kreativbua sier:

  Hadde jeg vunnet dette så hadde jeg blitt kjempeglaaad. Det ser så flott ut! Jeg har nettopp funnet ut hvordan den nye symaskinen min virker… ;o)…. og kanskje jeg kunne ha sydd noe søtt til det lille barnebarnet mitt på 5 mndr… ;o)))
  4 lodd til meg, tusen takk!! :o)))

 23. Svanaug sier:

  Fulgte oppfordringa di fra messa på Bergset, og fant frem til bloggen og butikken din, masse flotte ideer og inspirasjon her :)

  Deler og liker på Facobook også :)

  Mvh Svanaug

 24. Yvonne sier:

  Helt på tampen hiver æ mæ med her (komentar/følger fb og blogg).
  Så nydelige stoffer og blonder du gir bort. Symaskinen og meg er nok ikke så gode venner, jeg lider vist av symaskinskrekk. Kanskje er det akkurat dette som skal til for å bli kurert :-) Hvis ikke dette skulle hjelpe,da veit æ non som skulle bli kjempeglad for sy-pakken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s