Fredagsfavoritter uke 13

Denne uken handler det om gjenbruk, redesign og resirkulerte materialer! På Epla finner du utrolig mye kreativt gjenbruk, listen min presenterer noen av mine favoritter. Vil du se hele listen «live» i større versjon med klikkbare linker til hvert enkelt produkt, trykker du her eller på selve bildet.

Er du flink til å bruke ting opp igjen?

 

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Fredagsfavoritter på epla og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

12 svar til Fredagsfavoritter uke 13

 1. Silje sier:

  Jeg kunne vært flinkere enn det jeg er, men jeg jobber med saken :) Nydelig liste! Gøy at jeg fikk bli med <3

  Ha en herlig helg!

 2. Cirkeline sier:

  Det var en laaang og fin liste med masse fint! Ha en god fredag. :)

 3. Toril sier:

  Jeg er ikke flink nok, men jeg har vondt for å kaste noe jeg KANSKJE kan bruke i fremtiden. Stoffet i bærenettet du viser her (takk) ligger det så mange gamle minner i at jeg nesten håper det ikke blir solgt :)
  God helg !

 4. Så utrolig mange kule ting du har funnet frem! Disse skal jeg kose meg med i kveld:) Og takk for at jeg fikk være med på listen din også:)

  God helg og god påske!

  A:)

 5. Herlig liste, og prøver så godt jeg kan å se muligheter med ting som er i ferd med å hives. Best er jeg med å stanse folk i å kaste restegarn, har et lite teppeprosjekt gående som som skal bli mitt lille store «restegarnteppe» den dagen det er ferdig. Ønsker deg en riktig god påske:)

 6. Oi, både katt, kjole og lommebok fra butikken min! Hvilken gledes dag :-D Kjempefin liste. Riktig god påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s