Seks nye penal/sminkepunger

Fryktelig greit å ha en stabel ferdig-klippet-klar-til-søm som venter på en om morgenen, gitt! Da går det rimelig kjapt å sy, og allerede tidlig på formiddagen kan man føle seg utrolig effektiv/produktiv. Det som tok mer tid i dette tilfellet, var i grunnen ventingen på foto-lys. Prøvde meg utendørs i dag, men måtte gi tapt for vindbyger som forkludret hele opplegget… Kaldt var det også, siden jeg jobbet i skyggen. Innenfor stuevinduet ble det helt motsatt, siden solen varmet utrolig godt gjennom glasset i dag!

Tre punger som er lange nok til å være penalhus, og tre punger som er litt kortere. Den kortere varianten er ypperlig som for eksempel sminkepung, de er ganske så romslige på grunn av den flate bunnen. Malen jeg bruker har jeg tegnet selv, den ble utgitt for noen år siden i mønsteret «Trollstreker». De seks jeg har laget nå kommer nok til å ende opp i nettbutikken min om ikke lenge.

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv. Bokmerk permalenken.

3 svar til Seks nye penal/sminkepunger

  1. 1000 Gleder sier:

    Ja, vær og vind kan man ikke styre, og med lette motiv kan ett lite vindkast være fryktelig irriterende. Håper det blir rolig ute og fint vær så du kan utnytte det til fulle. Disse du har laget her var kjempefine! Ha en god helg :-)

  2. Tusen takk :) Superfin helg til deg :)

  3. Silje sier:

    Bilder er ikke enkelt! Sliter veldig selv, spesielt på denne tiden hvor lyset ikke samarbeider. Nydelig det du har sydd, og heeeeerlige stoff! <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s