Knusbare fredagsfavoritter

Denne uken har jeg valgt meg ut fargerike favoritter i glass, porselen og keramikk som favoritter fra epla. Helt klart et område jeg kommer til å følge mer med på, utrolig så mye lekkert, morsomt og pussig det er å finne der – av både nyttige og unyttige ting!

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Fredagsfavoritter på epla, Hverdagsliv. Bokmerk permalenken.

11 svar til Knusbare fredagsfavoritter

 1. Silje Rykken Reknes sier:

  åååå….jeg digger denne fargeblandingen! Masse flott du har plukket frem! Kos deg i helgen!

 2. Cirkeline sier:

  Flotte favoritter! Jeg liker produktene til ID Glassdesign. Har kjøpt to av hjertene hennes til gaver. Håper du får en fin helg. :)

 3. God helg til dere også :) Tror jeg må elle melle på denne lista, jeg, har så lyst å trykke «legg i handlekurven» på litt for mange ting…

 4. . sier:

  Kjekt å sjå deg i bloggverden :-)

 5. Tusen tusen takk for at hjertet mitt er med på listen din :) Så koselig! Det er utrolig mye fint å finne i glass! God helg

 6. Anna GL sier:

  Tusen takk for hilsen på bloggen min! :)
  Har plenty av halvferdige prosjekter liggende jeg også. Blant annet en kofte jeg hadde håpet jeg kunne gå med i vinter. Men den varmer ikke mye der den ligger nå. Jeg får bare vente til jeg får lyst til å strikke igjen. Jeg er bitt av broderi og perle-basillen om dagen. Nå i helga har jeg prøvd å dele tiden mellom de forskjellige typene håndarbeid og den nye boka mi. Vanskelig å sitte lenge av gangen når været er pyton og man ikke hæler å ta seg en tur ut. :) God helg!

  • Hihi, kjenner til det kofteproblemet, ja :) Vurderer om jeg skal sette i gang en ukens-UFO her, og utfordre meg selv offentlig til å gjøre ferdig en UFO hver uke fremover en stund… Hm. Kanskje vi skulle presentere x antall uferdige objekter som utgangspunkt, og ha som mål å vise ferdig-bilder av ett for hver uke? En aldri så liten pådriver..! God helg til deg og :)

   • Anna GL sier:

    En i uka?! Du er spinnvill! :D
    Jeg må gjøre ting jeg har lyst til nå en periode, og så får jeg vurdere oom jeg kanskje skal slenge meg med. Det trengs jo sårt, for å si det sånn! :)

 7. Ailin sier:

  Åh, koppen med salamanderen på var bare helt fantastisk! :D
  Flott liste! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s