Monsterterapi

Noen dager skulle man virkelig ønske at man fikk litt ekstra skryt, en liten dytt i riktig retning eller en oppmuntring ut av det blå. Men så blir det liksom ikke helt det samme når man må be om det, ikke sant? Det er jo ikke alltid det står en heiagjeng klar når man trenger det. Hvis man ikke lager heiagjeng selv, da!

Det kan man jo alltids, tenkte jeg, og satte i gang. Styggpene, fargerike små heia-monster som kan plasseres på strategiske steder for litt daglig selvtillitsterapi.

Kanskje henge en i nattlampa?

Og en ved siden av speilet på badet?

Sikkert ikke dumt å ha en ved siden av pc’en heller..?

Starte dagen med et smil, og en bekreftelse på at man er bra nok som man er, så gjør det kanskje ikke så mye om det begynner å regne igjen, likevel?

Monstrene har jeg sydd etter mønster i den bedårende boken Make a Monster av Fiona Goble. Der er det massevis av litt større monstre som i boken er sydd i fargerik og myk fleece. Og så er det disse litt mindre rakkerne, da, Prudence, Melvin og Wilf, 11-14 cm høye på strømpe monsterlesten.  Siden jeg ikke hadde fleecen på lager, men likevel hadde kjempelyst å begynne å sy, endte jeg opp med litt annerledes versjoner. Mine er sydd i batikk, teksten har jeg skrevet på for hånd før jeg har brodert den med moulinegarn.

Om hyperkreativen

Strikke, hekle, sy, tegne, male, quilte, snekre, bake, koke, skape! Hele døgnet!
Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv. Bokmerk permalenken.

9 svar til Monsterterapi

 1. Silje Rykken Reknes sier:

  Åhååå……sååååååå herlige! Love love love *smelte totalt* DU er så flink! Digget disse fargeglade skapningene! Jeg kan forresten være heiagjeng! Heier av full hals og styrke! Fordi du er så dyktig!

 2. Det innlegget var helt passende og traff midt i blinken hos meg. Jeg er litt trist og sliten om dagen etter omganssyke OG influensa med hele familien. Mens det forvantes at mor i huset fikser alt for de syke, glemmes det at mor selv også er syk.
  Herlige små montere, og jeg kunne trengt alle :)

  Du er kjempeflink, og hvorfor ikke lage sin egen vri på ting? Man må jo ikke følge mønster til punkt og prikke! Mye stiligere når du lager dem med din fantasi. Helt herlige er de!

 3. Vet dere hva, nå ble det jo rett og slett dobbel effekt, med skryt fra både monstrene og dere! Tusen takk, det gjorde godt :) Håper du kommer «til deg selv» igjen snart, Marianne, sender noen helende monstertanker din vei :) Og Silje, du fikk meg til å le høyt – igjen! *TAKK*

 4. Cirkeline sier:

  Det er helt sant at man trenger en heiagjeng, og disse var veldig fine. Så forseggjorte og originale! Klem til deg og monstrene.:)

 5. kristianene sier:

  Herlig! De fikk i alle fall meg i godt humør :) Slett ingen dum idé med en personlig heiagjeng.

 6. En personlig heiagjeng er noe vi alle fortjener, og denne her tror jeg er god nok til å heie frem til gull:)

  Ønsker deg og mosterballetten en riktig fin fin uke videre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s